Evenementen

Vital Remains

Vital Remains

Elpee is bekend voor de volle afwisselende agenda. Behalve optredens zijn er gans het jaar voldoende andere evenementen. Tradities die worden verdergezet en nieuwe tradities die worden ingezet. Alles is te volgen op de kalender of via Facebook.

Optredens organiseren

Vooral buitenlandse bands kunnen hun ei kwijt. Maar ook de lokale bands komen overgewaaid en worden gesteund! Elpee wil iedereen wel de kans geven maar helaas is er een overaanbod en moet er al eens geselecteerd worden. Alle formules zijn mogelijk, zolang elke partij er zich goed bij voelt en het haalbaar blijft. Alle info, aanvragen, praktische en technische vragen kunt u stellen via info@muziekcafeelpee.be

Een optreden bijwonen

Elpee werkt niet met reservaties zonder voorverkoop. Bij populaire shows is een ticket in voorverkoop zeker aan te raden. Uitverkochte shows worden vermeld op de site en op Facebook. Meer info over een show of voorverkoop is altijd te lezen op de bijhorende link van de show.

We stimuleren het gebruik van oordoppen. Er zijn altijd gratis oordoppen te krijgen aan de ingang.

Elpee betaalt geen tickets terug tenzij een show is afgelast.

Elpee is niet verantwoordelijk voor ongevallen.

Het driedaagse

Elk jaar, tijdens het laatste weekend van maart, viert Elpee drie dagen feest. Drie dagen gevuld met live muziek en after party’s. Klik hier voor meer info.

Feestje organiseren

Alle formules zijn mogelijk en bespreekbaar.CD-release Serial butcher

CD-release Serial butcher

5 jaar Elpee: Warrior Soul

5 jaar Elpee: Warrior Soul

Skeletal remains met Simon Duson

Skeletal remains met Simon Duson